Menu Close

A játék célja, leírása

Idén nyáron egy igazi kalandjátékkal szeretnénk felidézni a Cseperedők Családi Fesztivál hangulatát. 

Sok érdekes kihívással készültünk számotokra, egy igazi kalandra hívunk benneteket Cseperkével együtt.

A játékban közel 50 családi kihívásból, játékból és kalandból válogathattok. Garantáltan felejthetetlen családi élményekben lesz részetek. Nincs más dolgotok, mint a kalandokon készített fényképeket, videofelvételeket, leírásokat feltölteni a játék platformon létrehozott saját családi fiókotokban és így pontokat szerezni. 

Akik a legtöbb pontot gyűjtik össze értékes nyeremények boldog tulajdonosai lehetnek a játék végére. Az első három legtöbb pontot gyűjtő családot díjazzuk, a pontozási sorrendben következő 10 család különdíjban részesül. 

Nem kötelező az összes kihívást teljesíteni, a lényeg az, hogy minél több pontot szerezzetek. 

Figyelem: a különböző feladatoknak különböző pontértéke van. A sorrend természetesen felcserélhető. A játék ideje alatt több alkalommal kerülnek fel majd a kihívások, kalandok a platformra. Legyetek résen! Minden kihívás aktív és teljesíthető a  játék végéig. 

Regisztráció után léphettek be a játékba és az online platformra saját jelszóval.  Itt megtaláljátok majd a kihívásokat és oda tölthetitek fel a kalandok bizonyítékait a saját fiókotokba. 

 

Csapatok

A csapat a család tagjaiból áll: szülők, gyerekek és nagyszülők. A kalandjáték során a meghirdetett feladatokban amennyiben lehetséges a család összes tagjának szerepelnie kell.  

 

Fontos! 

A tárgyakat, fényképeket, hangfelvételeket, videófelvételeket, dokumentumokat kizárólag a játék időtartama alatt lehet elkészíteni, megszerezni. Nem feltétlenül szükséges a felvételeken szerepeljen a családtagok arca. Legyetek kreatívak, a lényeg hogy az általunk előzőleg kiküldött Cseperkés kulcstartónak, vagy az általunk megosztott sablon alapján elkészített Cseperke figurának. szerepelnie kell a fotón.

 A kalandokon készített  fotókat, videofelvételeket, dokumentumokat- a játék platformon, a család saját profiljára kell feltölteni, a megfelelő menüpontok alá a kijelölt határidőig. A határidő lejárta után már nem lehetséges a feltöltés. 

A feltöltött anyagokat csak és kizárólag a játékba bejelentkezett személyek láthatják a honlapra belépve. Semmilyen más célra nem használjuk fel őket, és nem adjuk ki harmadik fél részére. A játékban való részvételhez az adatvédelmi szabályzat elfogadása szükséges. Az adatvédelmi szabályzat elfogadása esetén a játék lebonyolításához szükséges adatokat a játékot követő egy hónapig tároljuk.

A feltöltött élményeket, feladat megoldásokat 48 órán belül a zsűri ellenőrzi, majd megítéli a megfelelő pontszámot. 

Kérdéseiteket szívesen fogadjuk itt az oldalon vagy a Cseperedők Családi Fesztivál  facebook oldalán.

Várjuk jelentkezéseteket június 25 és július 5 között és felejthetetlen kalandozást kívánunk Cseperkével!

A Kalandjáték július 10. 8.00- kor kezdődik és július 21. éjfélkor ér véget.